Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

квести

facebook.com

Прес-реліз,   Четвер, 28 вересня 2023, 09:32

ВЕБІНАР «КВЕСТИ – знайдіть пригоди у своїй місцевості»: як долучитися до українсько-польського проєкту

квести

Ви любите пригоди, загадки та пошук скарбів?

Ви хочете дізнатися більше про історію, культуру та природу свого регіону? Ви хочете створювати цікаві освітні ігри для своєї громади?

Тоді вам не варто пропустити вебінар «КВЕСТИ — знайдіть пригоди у своїй місцевості», який відбудеться 29 вересня 2023 року о 10:00 за посиланням: 

https://zoom.us/j/93693940177

На вебінарі ви довідаєтесь про:

- методологію, досвід та ІТ-інструменти польської мережі "Квести - експедиції, що відкривають нове", яка налічує понад 700 таких ігор по всій Польщі;

- можливості реалізації подібних програм в різних регіонах України та долучення до всеукраїнської мережі "Квести - відкриваємо скарби України";

- досвід ГО «Освітній ресурсний центр» та Фонду "Карта пристрасті" у створенні 14 унікальних квестів у 7 областях України;

- конкретні приклади й можливості розробки та проведення квестів в громадах.

Вебінар буде корисним для представників: громадських організацій, органів місцевого самоврядування, державних установ, зокрема у сфері освіти та культури, бібліотек, науковців, краєзнавців-дослідників, хто закоханий у свій рідний край, хто не є байдужим до його історії, культури, природи.

Вебінар будуть проводити: польська експертка Анна Яжембська - Голова правління Фундації "Карта пристрасті", український експерт Микола Білик – польсько-український перекладач та громадський діяч, українська експертка Катерина Плечій - голова Асоціації Культурних ініціатив.

Запрошуємо до участі, гарантуємо цікаве і корисне спілкування.   

А тих, хто планує продовжити співпрацю з учасниками вебінару та проєкту, просимо заповнити Анкету партнера тут.  

Вебінар організований ГО «Освітній ресурсний центр» (Львів, Україна) та Фундацією "Карта пристрасті" (Краків, Польща) в рамках проєкту «Квести: Відкриваємо скарби України», який сприяє розвитку мережі квестів в Україні. Проєкт фінансується Польсько-Американським Фондом Свободи через програму RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.