Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

казарма на Львівщині

Четвер, 28 вересня 2023, 15:11

Підрядник привласнив понад 500 тисяч під час ремонту казарми на Самбірщині

казарма на Львівщині

Будфірма мала відремонтувати казарму, що належить одній з КЕЧ, однак її директор підробив документи та присвоїв виділені на ремонт кошти.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці повідомили про підозру директору будівельного підприємства, який привласнив 570 тис. грн бюджетних коштів, виділених на ремонт казарми на Самбірщині.

"Підозрюваний зобов’язувався забезпечити виконання робіт із вогнезахисту казарми у Самбірському районі та використати для цього відповідні товари. Однак, деякі роботи підрядником взагалі не були здійснені, а необхідні для вогнезахисту дерев'яних конструкцій матеріали не використані.

Встановлено, що після завершення ремонту між представниками будівельної фірми та квартирно-експлуатаційної частини, які не були обізнані зі злочинними намірами підприємця, підписано офіційні документи, на підставі яких і був здійснений розрахунок. Таким чином, підозрюваному вдалось заволодіти понад 570 тис. грн бюджетних коштів" – йдеться у повідомленні.

Наразі директору фірми обрали запобіжний захід, розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.