Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад

Вівторок, 3 жовтня 2023, 13:38

Влада Львова опікуватиметься амбулаторією первинної медицини у Великих Грибовичах

медичний заклад

Львівська ОВА передала амбулаторію первинної медицини у селі Великі Грибовичі в комунальну власність Львова.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 900/0/5-23ВА від 26 вересня 2023 року.

Максим Козицький погодив передати з державної у комунальну власність Львова амбулаторію первинної медицини, що у селі Великі Грибовичі.

"Враховуючи ухвалу Львівської міської ради від 29.09.2022 №2324 "Про надання згоди на прийняття у власність Львівської МТГ амбулаторії первинної медицини на вул. В. Стуса у с. Великі Грибовичі" та лист управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради від 15.09.2023 зобов'язую управління капітального будівництва обласної державної адміністрації в установленому порядку передати об’єкт завершеного будівництва з державної власності у комунальну власність Львівської МТГ Львівського району" – йдеться у розпорядженні. Відтепер цією амбулаторією опікуватиметься Львівська міськрада.

Зазначимо, загальна площа амбулаторії – 195 кв.м. Медичний заклад передали на баланс Першому медичному об’єднанню Львова. Амбулаторію було збудовано за кошти державної програми у 2018-2021 роках.

Додамо, ще у 2022 році Козицький своїм розпорядженням постановив передати амбулаторію в селі Великі Грибовичі та у селі Семенівка у власність громад Львова та Пустомитів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.