Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 4 жовтня 2023, 10:31

H&M повертається до Львова

Львів

Компанія H&M готується до відкриття магазину у львівському ТРЦ Victoria Gardens.

Про це повідомляє Економічна правда.

Шведська компанія H&M Group готова відкрити шість магазинів в Україні, один з яких знаходиться у львівському ТРЦ Victoria Gardens, а ще п'ять – в київських ТРЦ Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town та River Mall.

H&M відкриє магазини наприкінці листопада та на початку грудня цього року.

Натомість магазини торгової мережі в Одесі в ТРЦ Riviera та в Харкові в ТРЦ Nikolsky, які працювали до повномасштабного вторгнення РФ в Україну, планують відкрити пізніше – у другу чергу.

"H&M хотіли відкритись раніше, однак зіштовхнулись із дефіцитом персоналу. За півтора року простою частина співробітників звільнились, хтось пішов захищати Україну, хтось виїхав з України" – заявив директор одного з торгових центрів, де знаходиться магазин мережі H&M.

Нагадаємо, шведська компанія Hennes&Mauritz AB (H&M) – друга за величиною в Європі мережа магазинів одягу. Компанія відкрила перший магазин в Україні 2018 року. На початок повномасштабного вторгнення мережа H&M в Україні налічувала вісім торговельних точок: п'ять – у Києві, по одній – в Одесі, Харкові та Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.