Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Середа, 4 жовтня 2023, 14:23

На кордоні з Польщею виявили контрабанду будматеріалів на півтора мільйона гривень

контрабанда

У пункті пропуску "Угринів" водій вантажівки намагався ввезти будівельні матеріали під виглядом благодійної допомоги.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Угринів" прикордонники затримали водія вантажівки Renault, 35-річного мешканця Волині, який намагався під виглядом гуманітарної допомоги незаконно ввезти в Україну товари на 1,5 млн грн.

"Під час контролю 35-річний житель Волині повідомив, що переміщує на адресу однієї з релігійних організацій гуманітарну допомогу: будівельну піну, епоксидну смолу, скловолокно, затверджувач тощо. За інформацію оперативних співробітників, щодо можливого незаконного ввезення товарів під виглядом гуманітарної допомоги, автомобіль скерували на додаткову перевірку.

В ході огляду та перевірки товару прикордонники спільно з працівниками митниці встановили, що переміщувані товари не відповідають описаним у митній декларації. Крім того, документи, виявлені серед особистих речей водія, підтверджували, що ці товари експортувала польська фірма на адресу українського приватного підприємства" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом склали протокол про порушення митних правил. Незадекларований товар, вагою 2,8 тонни та вартістю близько 1,5 млн грн, вилучили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.