Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Скарби Глинян

facebook.com

Прес-реліз,   Четвер, 5 жовтня 2023, 13:13

Культурно-пізнавальний маршрут "Скарби Глинян" запрацює у Глинянах

Скарби Глинян

Презентація інтерактивного квесту по новоствореному культурно-пізнавальному маршруту «Скарби Глинян» для школярів відбудеться 6-8 жовтня. 

6-8 жовтня в місті Глиняни Львівської області відбудеться презентація інтерактивного квесту по новоствореному культурно-пізнавальному маршруту «Скарби Глинян» для трьох груп школярів.
 
Проєкт реалізується БО «Фонд розвитку Глинян» за підтримки Українського культурного фонду.
 
 
Тур тривалістю один день розрахований на групи школярів Львівської області як навчальна екскурсія -обов'язковий елемент навчально-виховного процесу учнів загальноосвітніх навчальних закладів.
 
Під час проходження квесту школярі поринуть в атмосферу королівської доби, гетьманщини, цісарської Австрії, спробують себе у місцевих ремеслах: ткацтві, килимарстві, виготовленні свічок, відчують себе пошукачами скарбів.
 
Цікавий інтерактивний культурно-пізнавальний маршрут з елементами квесту «Скарби Глинян» (пошук скарбів, древніх манускриптів, закодованої інформації, тощо…) дозволить розв'язати проблему відсутності системної інформаційної та популяризації багатовікових надбань Глинян та Глинянщини, а також полегшить культурну інтеграцію внутрішньо переміщених осіб зі Сходу України до колориту та надбань місцевого культурного потенціалу.
 
Детальніше про подію можна дізнатися на сторінках проєкту «Скарби Глинян».
 
Нагадаємо, у серпні-вересні в Глинянах був проведений конкурс серед на знання про наявність у Глинянах та Глинянській ТГ пам’яток історії, цікавих подій, артефактів, особистостей, місцин, будівель та споруд, географічних утворень, ландшафтів, тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.