Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

lvivoblrada.gov.ua

П'ятниця, 6 жовтня 2023, 15:55

На Львівщині планують створити комунальне підприємство з підготовки мешканців до спротиву

Львівська облрада

В обласній раді планують створити "Львівський обласний центр підготовки населення до національного спротиву".

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради. 

Вчора, 5 жовтня, постійна комісія з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради на своєму засіданні розглянула можливість створення на в області комунального підприємства "Львівський обласний центр підготовки населення до національного спротиву".

"Спільно з профільним департаментом розглянули можливість створення комунального підприємства "Центр підготовки населення до національного спротиву". Маємо єдину чітку позицію комісії щодо потреби створення та бачення функціонування такого підприємства. На сьогодні, працюємо з юридичними аспектами реєстрації центру, формуємо функціональні особливості підприємства. Подальший розгляд даного питання плануємо обговорити на черговому засіданні комісії" – пояснив голова комісії Назарій Сумало.

Основною метою створення цього центру депутати бачать постійну системну підготовку цивільного населення до національного спротиву. Навчання проводитимуть кваліфіковані інструктори та тренери, що мають військовий досвід в зоні проведення бойових дій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.