Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Інст. Левчика

П'ятниця, 6 жовтня 2023, 13:40

Котослав Садовий дозволяє майданчикам для вигулу собак заростати травою

Андрій Садовий

У Львові майданчики для вигулу собак заростають травою.

Минулого тижня під час сесії Львівської міської ради депутатка Вікторія Довжик скерувала запит до заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк щодо упорядкування місць для вигулу собак у Львові.

За її словами, до неї звернулися мешканці з проханням допомогти у розв'язанні питання щодо забезпечення належних умов для вигулу собак.

Зокрема, згідно з програмою створення інфраструктури для належного вигулу собак у Львові, з міського бюджету Львова передбачено кошти на утримання вигульних майданчиків у місті, однак належного облаштування інфраструктури до цього часу так й не було зроблено.

"Як наслідок, на спеціально відведених для вигулу собак місцях мешканці бачать лише чагарники, сміття і недоглянуті території, позаяк вказані території не входять до площ загального користування, які прибирають районні адміністрації, чи до площ прибудинкових територій, які прибирають об'єднання співвласників багатоквартирних будинків. Зокрема, така ситуація склалась на вул. Вигоди, 60" – йдеться у запиті.

Депутатка просить міськраду надати інформацію про те, як здійснюється упорядкування та догляд за майданчиками для вигулу собак. 

Нагадаємо, у лютому цього року ЛКП "Лев" замовило за 447 тис. грн прибирання й утримання вигульних майданчиків та прогулянкових маршрутів у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.