Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 13 жовтня 2023, 10:31

У Львові обрали переможця зі створення інноваційного центру для студентів

Львів

Львівський ІТ-кластер переміг у конкурсі зі створення дослідного центру для студентів на вул. Каліча Гора, 5.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 13 жовтня, інвестиційна комісія Львівська міська рада обрала переможця конкурсу зі створення дослідного центру для студентів інженерних спеціальностей на вулиці Каліча Гора, 5 у Львові.

Переможцем обрали Львівський ІТ Кластер, який пропонує збудувати сучасний освітній комплекс з лабораторіями, аудиторіями, коворкінгом та резиденцією для студентів.

"Переможцем став Lviv ІТ Cluster. Наступні кроки – затвердження рішення комісії. А також підписання інвестиційного договору" – пояснив Москаленко.

Зазначимо, Львівський ІТ-кластер – найбільша тех-асоціація України, яка об'єднує понад 270 компаній. Львівський ІТ-кластер реалізовує програму VO-Tech Academy з оновлення навчальних програм у профтех-закладах, а також програму Students startups в рамках якої надано підтримку понад 100 студентським стартап-проєктам. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.