Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Фб Львівської митниці

Понеділок, 16 жовтня 2023, 15:56

На кордоні з Польщею виявили контрабанду сиру та вершків

контрабанда

У "Рава-Руській" митники затримали водійку Renault Master, яка перевозила 2 тонни сиру та 700 упаковок пастеризованих вершків.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне" митники зупинили водійку авто Renault Master, мешканку Львівщини, яка незаконно намагалася ввезти в Україну 2 тонни сиру вартістю 500 тис. грн.

"41-річна мешканка Львівської області прибула в пункт пропуску "Рава-Руська – Гребенне" за кермом автомобіля Renault Master і для проходження митного контролю обрала смугу "зелений коридор". Тим самим жінка засвідчила, що не переміщує товарів, які потребують обов’язкового декларування та оподаткування. 

Оглядаючи транспортний засіб, митники спільно з прикордонниками виявили понад 2 тонни твердого сиру різних марок і 700 упаковок пастеризованих вершків" – йдеться у повідомленні. 

За цим фактом львівські митники склали адміністративний протокол відповідно до ч. 3 ст. 471 (Недекларування товарів, що підпадають під встановлені законодавством заборони або обмеження щодо ввезення на митну територію України) Митного кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.