Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

опалювальний сезон

Вівторок, 17 жовтня 2023, 11:13

У 26 ОТГ Львівщини стартував опалювальний сезон

опалювальний сезон

Станом на сьогодні рішення про початок опалювального сезону прийняли 26 ОТГ Львівщини.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 17 жовтня, Максим Козицький, зважаючи на зниження температури повітря, підписав рекомендаційне розпорядження про початок опалювального сезону на території Львівської області.

"Рішення про початок опалювального сезону ухвалюють органи місцевого самоврядування, опираючись на середньодобову температуру повітря. Вона повинна не перевищувати +8°С упродовж трьох діб.

Рішення про початок опалювального сезону уже прийняли Львівська, Жовківська, Куликівська, Пустомитівська, Трускавецька, Східницька, Великомостівська, Лопатинська, Добротвірська, Сокальська, Гніздичівська, Жидачівська, Журавненська, Козівська, Миколаївська, Моршинська, Сколівська, Стрийська, Бісковицька, Ралівська, Хирівська, Рудківська, Івано-Франківська, Мостиська, Судововишнянська та Яворівська громади" – заявив Козицький.

Він додав, що в області, щоб підготуватись до цього опалювального сезону, виконали підготовчі роботи, зокрема замінили котли, створили запаси вугілля та деревини, підготували до експлуатації в зимовий період багатоквартирні житлові будинки, котельні і теплові мережі.

Нагадаємо, у Львові з 16 жовтня у місті стартував опалювальний сезон для населення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.