Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Вівторок, 17 жовтня 2023, 15:21

У Львові підвищують якість надання публічних послуг

Євген Кузик

Депутат Євген Кузик відвідав навчання щодо інклюзивності та безбар’єрності.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

Депутат фракції Європейська Солідарність, секретар комісії охорони здоров'я та соціального захисту Євген Кузик відвідав навчання щодо інклюзивності та безбар’єрності.

"Ціль такого заходу досить амбітна – підвищити якість надання публічних послуг в частині безбар`єрності та створити умови для забезпечення публічними послугами усіх категорій населення, зокрема осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення" – ділиться думками депутат.

"Маю надію, що такі навчання, а також відповідний моніторинг місць надання публічних послуг допоможуть нам якісніше вирішити проблеми інклюзивності та безбар’єрності. Тому що окрім навчання, цього тижня також буде обстежено ряд установ колективного користування щодо дотримання правил безбар’єрності у місцях надання публічних послуг: лікарнях, поліклініках, школах, музеях, ЦНАПах та на зупинках громадського транспорту. А все для того, щоб зрозуміти чи вони цілком доступні для осіб з інвалідністю і відповідають їхнім потребам" – розповів Євген Кузик.

Додамо, навчання триватиме тиждень, пройти його зможуть керівники управлінь та департаментів ЛМР, працівники центральних органів виконавчої влади Львівської області, керівники та працівники ЦНАПів та ДІЯ центрів, водії та контролери громадського транспорту, керівники та працівники театрів, музеїв, галерей, мистецьких центрів, працівники та керівники загальноосвітніх шкіл, закладів професійно-технічної освіти, вищих навчальних закладів.

Тиждень навчань реалізується в межах проєкту "Посилення стійкості громад в регіонах України", що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії. Організатори події – управління туризму та управління внутрішньої політики ЛМР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.