Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 19 жовтня 2023, 12:14

ДБР не хоче говорити про весілля своєї колишньої працівниці Роксоляни Москви

Львів

У ДБР заявили, що не несуть жодної відповідальності за дії своєї колишньої працівниці, яка влаштувала весілля у Львові вартістю близько мільйон доларів.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань на своїй сторінці у Фейсбуці.

Державне бюро розслідувань виступило з офіційною реакцією на гучне весілля у Львові колишньої працівниці ДБР Роксоляни Москви.

Зокрема, як заявила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян, її звільнили з роботи майже два роки тому, через це установа не може нести жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки.

"В історії з гучним весіллям у Львові ключовим фактом є те, що наречена – це колишня працівниця Теруправління ДБР у Львові. Вона наказом була звільнена з ДБР вже майже два роки тому.

Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки" – зауважила Тетяна Сапьян.

Вона також додала, що проведення коштовного весілля під час війни – це питання громадянського сумління.

"Не варто пов'язувати лакшерівесілля з колишньою роботою молодят. Це – питання статків їхньої родини та громадянського сумління під час війни" – заявила Тетяна Сапьян.

Нагадаємо, на початку жовтня колишня працівниця ДБР Роксоляна Москва та експрокурор Печерського району Києва Ростислав Ільницький влаштували весілля в одному з фешенебельних закладів Львова, витративши на це мільйон доларів, а також замовили велетенський торт на 100 000 гривень та першорядних українських зірок: Олександра Пономарьова, Дзідзя, Олю Полякову тощо.

Детальніше про це – у статті "Дроздов про весілля Москви у Львові".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.