Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

Фб ЄС Львів

Прес-реліз,   Четвер, 19 жовтня 2023, 14:38

Львівські депутати зустрілися зі студентами-правниками

Євген Кузик

Депутати Львівської міської ради провели зустріч зі студентами юридичного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка.

"Я розумію наскільки важливо спілкуватися з молоддю, оскільки я сам впродовж своїх студентських років був активним, займався розвитком студентського самоврядування у рідному місті" – розповідає депутат фракції Європейська Солідарність, секретар комісії охорони здоров'я та соціального захисту Євген Кузик.

"Ми сьогодні говорили про те, що усі зміни розпочинаються з нас самих. Що все на світі можливо реалізувати, маючи на це бажання, розуміння механізмів і потрібне оточення.

Я щиро радий познайомитися з новою генерацією юристів, можливо наших майбутніх політиків. Тому що, наприклад мене, власне активне студентське життя привело до політики. Маю надію, що ми спільно з цими молодими людьми реалізовуватимемо цікаві ідеї, напрацюємо класні зміни для нашого Львова" – додав Кузик.

"Метою нашої з депутатами зустрічі було отримати не лише теоретичні знання, але й на практиці побачити діяльність місцевого самоврядування" – ділиться думками студентка першого курсу Анна Саджинська.

"Я дуже задоволена зустріччю, з нами спілкувалися чудові спікери. Було цікаво вислухати їхні відповіді на наші запитання. Крім того, ми ділилися і власними думками, переконаннями. Мені настільки сподобалося, що я б також хотіла у майбутньому продовжити свою діяльність у сфері місцевого самоврядування" – заявила Анна Саджинська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.