Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Четвер, 19 жовтня 2023, 15:24

У Грушеві під виглядом гуманітарної допомоги перевозили BMW, Audi та Porsche

контрабанда

Водії двох вантажівок намагався ввезти в Україну три авто вартістю 700 тисяч гривень під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Грушів" прикордонники затримали водіїв двох вантажівок, які намагалися незаконно ввезти в Україну три легкових авто BMW, Audi та Porsche вартістю 700 тисяч гривень під виглядом гуманітарної допомоги.

"Автівки прибули на в’їзд з різницею в годину часу. Двома вантажівками з лафетом, на яких переміщували позашляховики, слідували в Україну 51-річний та 20-річний жителі міста Рівне. Для проходження контролю псевдоблагодійники скерували автомобілі на "червоний коридор" та встановленим порядком задекларували автомобілі марки BMW, Audi та Porsche 2013 та 2017 років випуску.

Відповідно до документів, наданих на перевірку, встановлено, що автівки переміщувалися як гуманітарна допомога для одного зі столичних благодійних фондів. В ході перевірки прикордонники спільно з працівниками митниці з’ясували, що отримувач не очікує таку "гуманітарну допомогу", а громадяни, які їх переміщують, їм не відомі" – йдеться у повідомленні.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил. Автомобілі, вартістю 700 тис. грн, вилучили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.