Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді

google.com.ua

Понеділок, 23 жовтня 2023, 16:04

Фірма з Львівщини збудує дитячу туристичну базу на вулиці Франка у Львові

Центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді

Львівська ОВА замовила за 10,4 мільйона гривень будівництво дитячої туристичної бази на вул. І. Франка, 156 у будфірми з Червоноградського району.

Управління капітального будівництва Львівської ОВА провело тендер у системі ProZorro на будівництво дитячої туристичної бази центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді на вул. І. Франка, 156 у Львові, яке підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 16 жовтня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ПП "Багенбор" з пропозицією у 10 452 622,40 грн, яку й оголосили переможцем торгів, а початкова вартість закупівлі становила 10 457 603 грн.

Згідно з закупівлею, дитячу туристичну базу планують звести у приміщенні Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді, який є у підпорядкуванні Львівської обласної ради.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Багенбор" зареєстроване з 2009 року у Червоноградському районі, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є мешканець Червоноградського району Руслан Гоневич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.