Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

lv.dsns.gov.ua

Понеділок, 23 жовтня 2023, 15:21

На кордоні з Польщею виявили контрабанду італійського одягу та взуття

контрабанда

У пункті пропуску "Устилуг" водій мікроавтобуса намагався ввезти в Україну брендовий одяг та взуття під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Устилуг" прикордонники затримали водія мікроавтобуса Mercedes-Benz, який намагався під виглядом гуманітарної допомоги незаконно ввезти в Україну понад 2 тисячі одиниць нового одягу та взуття відомого італійського бренду.

"В рамках протидії незаконному переміщенні товарів під виглядом благодійної допомоги, оглядова група направила на поглиблений огляд мікроавтобус Mercedes-Benz, який повертався з-за кордону з гуманітарним вантажем. В результаті ретельної перевірки інспектори разом з оперативниками прикордонного загону виявили в багажному відділенні контрабандний товар.

Замість гуманітарки у коробках знаходився спортивний одяг та взуття відомого італійського бренду. Інформація про нові куртки, футболки, штани, шорти, кросівки тощо, загальною кількістю понад 2 тисячі одиниць, в товаросупровідних документах не значилася. Були в бусі і ящики з товарами гуманітарної допомоги, щоправда, небагато" – йдеться у повідомленні.

Незадекларований товар вилучили, його вартість встановлюється.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.