Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сервісний центр

lvv.hsc.gov.ua

Вівторок, 24 жовтня 2023, 15:29

На Львівщині змінили формат роботи сервісних центрів

сервісний центр

Від сьогодні сервісні центри Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей працюватимуть у новому форматі.

Про це повідомляє Сервісний центр МВС у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від сьогодні, 24 жовтня, через об’єднання регіональних сервісних центрів ГСЦ МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей в один структурний підрозділ, сервісні центри тут розпочинають роботу у форматі екзаменаційних хабів.

Зокрема, отримати послуги з обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації автомобілів можна у будь-якому сервісному центрі МВС трьох областей, однак, скласти теоретичний чи практичний іспит громадяни зможуть у п'яти підрозділах у Львівській області, двох – в Івано-Франківській області, трьох – в Закарпатській області.

Зокрема, на Львівщині послуги надаватимуть такі сервісні центри МВС:

- №4641, м. Львів, вул. Данила Апостола 11;

- №4644, м. Самбір, вул. Східна, 216;

- № 4645, м. Стрий, вул. Багряного, 4;

- №4646, м. Червоноград, вул. Корольова, 14 а;

- №4649, Пустомитівський р-н, с. Зимна Вода, вул. Городоцька, 16;

"У екзаменаційних хабах буде забезпечено максимальну зручність для відвідувачів. Зокрема, для забезпечення попиту на екзаменаційні послуги збільшено кількість адміністраторів. Окрім того, в екзаменаційних класах встановлено відеоспостереження без сліпих зон, а самі підрозділи забезпечені власними транспортними засобами для складання практичного іспиту на категорію B" – йдеться у повідомленні.

Натомість припинив надання послуг сервісний центр, що знаходився на вул. Яблунева, 1 г у селі Стрільбичі Самбірського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.