Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Ломага

Фб Ломаги

П'ятниця, 27 жовтня 2023, 12:26

У Львові раптово помер депутат міськради Юрій Ломага

Юрій Ломага

Сьогодні раптово помер депутат Львівської міськради та адвокат Юрій Ломага.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 27 жовтня, у Львові раптово помер депутат від фракції Європейська Солідарність, львівський адвокат Юрій Ломага.

"Раптово помер депутат Львівської міської ради 8-го скликання від фракції Європейська Солідарність Юрій Ломага. Секретар ради та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним та близьким" – йдеться у повідомленні.

Як додав міський голова Львова Андрій Садовий, медики до останнього намагались стабілізувати стан Юрія Ломаги, але їм не вдалось його врятувати.

Зазначимо, Юрій Ломага на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії Європейська Солідарність, офіційно – безпартійний. 

Він був директором ТзОВ "Полунична", ТзОВ "Тютюнова компанія "Швейцарія", ТзОВ "Львів-Енергія", ТзОВ "Мистецько-виставкова галерея "Простір", ТзОВ "Львівдобробутсервіс" і ТзОВ "Гранд Готель", а також адвокатом колишнього депутата Львівської обласної ради та депутата Львівської міської ради попереднього скликання Григорія Козловського.

У 2020 році Юрій Ломага придбав три нові будинки та дві ділянки на Львівщині, а також збільшив свою готівку до 26 мільйонів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.