Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Вівторок, 31 жовтня 2023, 09:31

Мешканцям Шевченківського району Львова на день вимкнули подачу води

ремонтні роботи

Через ремонт водопроводу до 20:00 год припинено подачу води до частини Шевченківського району Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 31 жовтня, з 09:00 і до 20:00 год припинено подачу води до частини Шевченківського району Львова у зв'язку з ремонтом водопроводу на перехресті вул. Творча – вул. Ковельська.

Зокрема, без водопостачання залишились вулиці: Б. Хмельницького (парна сторона від №192 до №294, непарна сторона від №231 до №275а), Липинського (парна сторона від №56 до №60а, непарна сторона від №65 до №69), Чигиринська, Грінченка, Творча, Очаківська, Степового (парна сторона №2, 4, 6, непарна сторона №1, 3, 5), Стеценка, Назарука, Мідна, Мурована, Загірна, Нагірна, Очеретяна, Полтв'яна, Земельна, Поліська, с. Муроване, с. Малехів.

Також до декількох вулиць Личаківського району вода впродовж дня буде подаватися з пониженим тиском. Це вул. Бескидська, Гайдучка, Богданівська, Польова, Пластова, Монгольська, Марунька.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

ЛМКП "Львівводоканал" сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.