Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

покерний клуб

lviv.gp.gov.ua

Вівторок, 31 жовтня 2023, 13:15

У Львові викрили мережу підпільних покерних клубів

покерний клуб

Поліція під час обшуків вилучила готівку та обладнання на близько 1,3 мільйона гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, викрили діяльність двох підпільних покерних клубів, які знаходились в орендованих нежитлових приміщеннях у Львові.

"Група осіб у Львові організувала нелегальну діяльність покерних клубів. Там вони проводили кеш-ігри на гроші зі стягненням рейку – плати з гравця. Видавали це за турніри зі спортивного покеру. Доступ до останніх надавався відвідувачам лише за особистого дозволу організаторів" – наголосили в прокуратурі.

За результатами обшуків поліція вилучила покерні столи, пачки колод карт, фішки, комп’ютерну техніку, клубні карти, грошові кошти, чорнові записи, документацію та інші речові докази – всього близько 1,3 млн грн.

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про повідомлення фігурантам про підозру, а також вживаються заходи, спрямовані на викриття інших осіб, причетних до злочину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.