Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 1 листопада 2023, 11:04

У Львові затвердили перелік дітей, яким щорічно виплачуватимуть по 50 тисяч гривень

Львів

У місті 204 дитини загиблих захисників отримають 50 тисяч гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 31 жовтня, виконавчий комітет Львівської міськради затвердив перші списки на надання допомоги 50 тисяч гривень дітям загиблих захисників і захисниць України та дітям військових з інвалідністю 1-ї групи.

Це 204 дитини, батьки чи опікуни яких подали заяви про таку допомогу до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Наразі прийом заяв все ще триває.

Зазначимо, ще у серпні цього року депутати Львівської міськради затвердили соціальну підтримку дітей загиблих Захисників чи Захисниць України. Йдеться про щорічну адресну одноразову допомогу кожній дитині в розмірі 50 000 грн на навчання та оздоровлення (до досягнення повноліття).

Для отримання допомоги один з батьків або законний представник (опікун) подає заяву до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41.

Додамо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що у місті напрацювали програму допомоги дітям, батьки яких загинули на війні. На неї планують виділити 19,7 мільйона гривень з бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.