Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

П'ятниця, 3 листопада 2023, 12:00

У Львові з заступного тижня курсуватиме нова маршрутка до мікрорайону Рясне-2

маршрутки

З 8 листопада у місті курсуватиме маршрутка № 49А, що сполучить Рясне-2 з залізничним вокзалом.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові з середи, 8 листопада, запрацює автобусний маршрут №49А, зі сполученням пл. Двірцева – Рясне-2, який обслуговуватиме комунальне АТП-1.

На лінії курсуватиме 4 великі низькопідлогові автобуси

Автобуси № 49А  курсуватимуть: вул. І. Величковського (Рясне-2) – вул. Т. Шевченка – вул. Левандівська – вул. Сяйво – вул. Городоцька – вул. Чернівецька – пл. Двірцева (залізничний вокзал) – вул. Чернівецька – вул. Городоцька – вул. Сяйво – вул. Левандівська – вул. Т. Шевченка – вул. І. Величковського (Рясне-2).

"Це дещо трансформований маршрут №49, який до закриття на реконструкцію вул. Шевченка курсував у Львові" – пояснив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олег Забарило.

Також з 8 листопада змінять рух автобуси №6А – вони повернуться на вул. Шевченка. На лінії курсуватиме 7 великих низькопідлогових автобусів.

Додамо, у вересні цього року виконком погодив курсування маршрутки № 49А, що сполучатиме Рясне-2 з залізничним вокзалом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.