Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

The Legend Of Golden Lviv 2023

Фб Клубу спортивного бального танцю "Шарм"

Понеділок, 6 листопада 2023, 13:20

ТМ "Журавель зі Львова" підтримав The Legend Of Golden Lviv 2023

The Legend Of Golden Lviv 2023

У Львові відбувся танцювальний захід The Legend Of Golden Lviv 2023, який зібрав учасників зі всієї України.

У минулі вихідні, 4-5 листопада, у Львові відбувся танцювальний захід The Legend Of Golden Lviv 2023, який зібрав учасників зі всієї України. 

Захід організував Клуб спортивного бального танцю "Шарм". Відома львівська кондитерська компанія ТМ "Журавель зі Львова" стала генеральним спонсором змагань. Одним з головних подій The Legend Of Golden Lviv 2023 став Офіційний Національний Кубок України у Львові, який є відбірковим етапом до збірної України з бальних танців.

Переможці Кубка отримали не тільки грошові призи та подарунки від партнерів, але й можливість представляти Україну на міжнародних змаганнях. Захід також пропонував різноманітну програму для глядачів та учасників, а ще всі присутні могли насолодитися солодощами від ТМ "Журавель зі Львова".

Керівник ТМ "Журавель зі Львова" Олег Журавльов наголосив на прекрасній можливості партнерства його компанії з Клубом "Шарм" під час The Legend Of Golden Lviv 2023. 

"Ми надзвичайно гордимося тим, що змогли підтримати цей чудовий танцювальний захід, який показав красу та майстерність українського бального танцю. Для нас це не просто спонсорство, а співпраця з однодумцями, які люблять свою справу та свою країну. Ми вважаємо, що підтримка дітей та молоді є нашою соціальною відповідальністю, адже вони – наше майбутнє. Ми постійно допомагаємо сиротинцям, підтримуємо талановиту молодь, яка має потенціал та бажання розвиватися", – розповів він. 

Захід The Legend Of Golden Lviv 2023 став одним з найбільших та найяскравіших танцювальних подій року, який показав високий рівень українського бального танцю та його популярність серед молоді. Організатори та партнери заходу дякують усім, хто долучився до цього свята танцю, і запрошують усіх охочих на наступний захід, який відбудеться у 2024 році.

Нагадаємо, ТМ "Журавель зі Львова" – це кондитерська компанія, яку заснували у 2022 році. Компанія має репутацію якості, смаку та інновацій. ТМ "Журавель зі Львова" випускає понад 50 видів печива та цукерок, які відповідають найвищим стандартам безпеки і якості. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.