Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

portal.lviv.ua

Понеділок, 11 березня 2013, 14:50

Ілик заявив, що не вступив до депутатської групи "Львівщина" через її непрозорість

Народний депутат Роман Ілик не є членом депутатської групи "Львівщина" у Верховній Раді, оскільки не згідний із непрозорими принципами її формування.

Про це він заявив вчора, 10 березня, в ефірі програми "Люстрація" на телеканалі ЗІК

"Я не є членом групи "Львівщина", тому що ця група формувалась не в такий спосіб, як це декларувалось, як ми про це говорили на попередніх засіданнях. Насправді під час засідання у парламенті пройшов листочок рядами із запитанням, хто має бажання брати участь у такій групі, я таким чином записуватись не захотів", – заявив Ілик.

На запитання ведучого, чи свідчить те, що Ілик досі не в групі "Львівщина" про її непрозорість, нардеп відповів мовчанням та посмішкою.

"Ініціатива об’єднання – це добре. Але повинен бути визначений формат, стратегія, для чого це робиться і це повинно бути максимально прозоро і зрозуміло для всіх, в тому числі і для громади", - додав нардеп.

Він також зазначив, що до складу цієї групи не входить інший депутат від Об’єднаної опозиції на Львівщині Степан Курпіль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.