Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дороги Львівщини

Четвер, 9 листопада 2023, 15:25

На Львівщині викрили змову під час тендеру на ремонт дороги

дороги Львівщини

Очікувана вартість закупівлі майже 5 мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Адміністративна колегія встановила змову між ТзОВ "Добрі дороги" та  підприємцем Хриптою Миколою під час їхньої участі у торгах, що проводились у 2018 році Службою автомобільних доріг у Львівській області. Йдеться про послуги з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Думанів – Суховоля. Очікувана вартість закупівлі 4 775 306 гривень.

Відділення з’ясувало, що вони узгоджували свої дії, та 6 листопада визнали це порушенням законодавства. За змову на ТОВ "Добрі дороги" наклали штраф – 68 000 гривень, а на Хрипту Миколу –  25 000 гривень.

Згідно з закону їм відмовили в участі та процедурі закупівлі через вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів тендерів.

За даними аналітичної системи YouControl, Хрипта Миколає є власником ТзОВ ""Будторгмаш", яке засноване 7 років тому та займається торгівлею залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.