Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

dspu.gov.ua

Неділя, 12 листопада 2023, 10:06

Вантажівки з Польщі стоять у черзі до 140 годин на кордоні з Україною

черги на кордоні

Затримки стались через блокування кордону польськими перевізниками. 

Вантажівки, які в'їжджають на Львівщину з Польщі, зіткнулися з величезними затримками у деяких пунктах пропуску через акцію протесту польських перевізників. 

За даними польської прикордонної служби, станом на  ранок сьогодні час очікування на в'їзд в Україну у пунктах пропуску на кордоні з Львівською областю складав від 5 до 140 годин.

Найбільші затримки спостерігалися у МПП  «Рава-Руська - Хребенне», де вантажівки мусили чекати до 140 годин. У ПП «Шегині - Медика» - 73 години. У ПП «Смільниця - Кросценко» час очікування був найменшим - 5 годин.

За даними Державної прикордонної служби України, станом на 09:00 сьогодні, на виїзд з Львівської області до Польщі черги практично відсутні.

Лише у пункті пропуску «Нижанковичі» в електронній черзі очікувало на перетин кордону 1337 вантажівок, які могли проїхати лише без вантажу. Перед іншими пунктами пропуску черги складали від 0 до 10 легкових автомобілів та від 0 до 5 автобусів. Пропуск пішоходів здійснювався лише на пункті пропуску «Шегині».

Нагадаємо, 6 листопада, польські перевізники розпочали акцію з перекриття пунктів пропуску на кордоні з Україною. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.