Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 13 листопада 2023, 10:10

В ДТП біля Львова через п'яного водія травмувалися двоє дітей

дтп

Нетверезий водій виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся з двома автівками.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 12 листопада, близько 19:30 години, на автодорозі "Тернопіль-Львів" у селі Чижиків, водій автомобіля "Mercedes Е220", 38-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, зіткнувся з автомобілем "Great Wall Hover", яким керував 58-річний житель Волинської області, та автомобілем "Skoda Oktavia" під керуванням 37-річного мешканця Золочева.

Внаслідок ДТП водія "Skoda Oktavia" та його пасажирів: п’ятирічного хлопчика, десятирічну дівчинку та 31-річну жінку госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями. 

Як встановили правоохоронці, водій "Mercedes Е220" був у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.