Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реконструкція школи

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 13 листопада 2023, 15:04

Підрядник привласнив 600 тисяч гривень під час реконструкції школи у Червоноградському районі

реконструкція школи

Директор фірми, яка мала добудувати школу, підробив документи та присвоїв виділені на ремонт кошти.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт щодо 37-річного мешканця Червонограда, директора приватного підприємства, який привласнив майже 600 тисяч гривень бюджетних коштів.

"Обвинувачений заволодів бюджетними коштами під час виконання підрядних робіт із реконструкції та добудови однієї зі шкіл у Червоноградському районі. Директор підприємства-підрядника вніс в акти виконаних робіт неправдиві відомості щодо використаних матеріалів, значно завищивши їхню вартість. Таким чином він привласнив майже 600 тисяч гривень" – наголосили у поліції.

Директора фірми звинувачують за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) ККУ. 

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.