Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Жила

lvivoblrada.gov.ua

Понеділок, 13 листопада 2023, 15:41

На Львівщині завершився конкурс на посаду директора ландшафтного парку Стільське Горбогір'я

Андрій Жила

Переможцем конкурсу на посаду директора ландшафтного парку "Стільське Горбогір'я" став Андрій Жила.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Сьогодні, 13 листопада, конкурсна комісія з заміщення посади директора КЗ ЛОР "Спеціальна адміністрація регіонального ландшафтного парку "Стільське Горбогір'я" обрала переможцем Андрія Жилу, який з 2020 року виконує обов'язки директора цієї установи.

Жила презентував членам комісії програму розвитку ландшафтного парку на короткострокову та довгострокову перспективу.

Наразі його кандидатура має ще пройти погодження Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, а остаточно затвердять Андрія Жилу на посаді директора депутати на сесії Львівської обласної ради.

Зазначимо, уродженець Жидачева Андрій Жила з 2020 року був в.о. директора КЗ ЛОР "Спеціальна адміністрація регіонального ландшафтного парку "Стільське Горбогір'я", а до цього працював у департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА на посаді головного спеціаліста відділу оцінки впливів на довкілля.

Також Жила працював на посаді інженера кафедри лісових культу і лісової селекції Національного лісотехнічного університету та займався роботою у природоохоронних міжнародних організаціях та грантових програмах (міжнародний союз охорони природи (IUCN) програма FLEG II, Всесвітньому фонді дикої природи (WWF).

Нагадаємо, Стільське Горбогір'я – регіональний ландшафтний парк, який створили у 2014 році й який знаходиться на території Львівського та Стрийського районів області, неподалік від міста Миколаїв, та межує із історико-культурним комплексом "Стільське Городище".

Загальна площа парку становить 9161,68 га.

Рішення про створення КЗ ЛОР "Спеціальна адміністрація регіонального ландшафтного парку "Стільське Горбогір’я" депутати облради прийняли у 2020 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.