Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб А. Садового

Вівторок, 14 листопада 2023, 11:27

Садовий не зміг засудити Садового через садовину самого Садового

Андрій Садовий

Суд відмовився задовольнити позов Львівської міськради проти виконкому через рішення про забудову вул. Гетьмана Мазепи у Львові.

Про це йдеться у рішенні Львівського окружного адміністративного суду від 30 жовтня 2023 року.

Львівський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову Львівської міської ради до виконавчого комітету міськради, що очолює міський голова Львова Андрій Садовий, у якому йшлося про скасування рішення щодо забудови вул. Гетьмана Мазепи.

Зокрема, у позові міськрада вимагала скасувати рішення виконавчого комітету від 3 вересня 2020 року № 782 "Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об'єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ "СВ" існуючої нежитлової будівлі за рахунок надбудови на вул. Гетьмана І.Мазепи, 25-А, 25-Б у м. Львові", прийняте Андрієм Садовим та ще 7 членами виконкому.

У міськради наголошували, що це рішення "не відповідає вимогам містобудівного законодавства, ДБН, містобудівній документації на місцевому рівні, а також прийняте із порушенням процедури, визначеної регламентом виконавчого комітету, містить ознаки очевидної протиправності".

"У задоволенні адміністративного позову Львівської міської ради до виконавчого комітету Львівської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ТзОВ "СВ", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача комунальне некомерційне підприємство Територіальне медичне об'єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" про визнання недійсним рішення, – відмовити повністю" – йдеться у рішенні суду.

Зазначимо, засновниками ТОВ "СВ" є брати Володимир Тістик та Ярослав Тістик, які раніше були депутатами від ВО Свобода у Львівській міськраді та Львівській облраді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.