Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Пелех

lvivrada.gov.ua

П'ятниця, 17 листопада 2023, 13:37

Львівські депутати зустрілися зі студентами-соціологами

Олена Пелех

Депутати Львівської міськради зустрілись зі студентами кафедри соціології УКУ.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Депутати Львівської міської ради провели зустріч зі студентами кафедри соціології Українського католицького університету у межах вивчення курсу "Основи права".

Студентів цікавила діяльність та функціонування органів місцевого самоврядування, міжнародні проєкти, що реалізовуються у громаді, співпраця з містами-побратимами, інклюзивність, міські господарські питання тощо.

У розмові взяла участь членкиня комісії фінансів та планування бюджету, депутатка фракції Європейська Солідарність Олена Пелех.

"Нам надзвичайно приємно спілкуватися зі студентською спільнотою. Ми сьогодні почули багато слушних питань, які привели нас до плідної дискусії. Вважаю, цих молодих людей рушійною силою змін, вони поєднують у собі щире прагнення до вдосконалення суспільства з притаманним молоді максималізмом" – прокоментувала Олена Пелех.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.