Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Вівторок, 21 листопада 2023, 11:55

Львів’яни, які постраждали на Майдані, отримають 1500 гривень одноразової матеріальної допомоги

Львів

Одноразову матеріальну виплату отримають 62 мешканці громади.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День гідності та свободи. З цієї нагоди, учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 р, нададуть матеріальну допомогу.

"Одноразову матеріальну виплату отримають 62 мешканці нашої громади - по 1500 гривень кожен. На ці потреби у міському бюджеті Львівської МТГ передбачили 93000  грн." – йдеться у повідомленні.

Кошти виплатить управління соціального захисту Львівської міськради у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської МТГ.

Нагадаємо, 21 листопада 2013 року розпочались перші протести української громадськості у відповідь на рішення Кабінету міністрів України про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.