Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

Понеділок, 27 листопада 2023, 12:00

Львівська ОВА витратить понад 240 тисяч на кабельну мережу в будівлі департаменту цивільного захисту

Львівська ОВА

Львівська ОВА замовила влаштування структурованої кабельної системи за 241 тисячу гривень.

Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОВА оголосив тендер у системі ProZorro на послуги з влаштування структурованої кабельної системи, які переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 4 грудня, а очікувана вартість послуг становить 241 000 грн. 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має створити структуровану кабельну систему в будівлі департамент цивільного захисту Львівської ОВа, що на вул. Шевченка, 90 у Львові, з метою створення сучасної продуктивної надійної телекомунікаційної мережі.

"Повинно бути забезпечено фізичну базу для побудови функціональної і продуктивної локальної обчислювальної мережі, яка надасть можливість оперативного і надійного доступу до інформаційних ресурсів, а також для обробки, передавання і захисту інформації. Організація структурованої кабельної системи повинна відповідати міжнародним стандартам та чинним будівельним нормам і правилам, а також вимогам техніки безпеки, що діють на території України" – вказано у документі.

Закупівля здійснюється за кошти держбюджету, отримані як субвенція з обласного бюджету, а її фінансування проводиться у межах програми "Безпечна Львівщина" на 2021-2024 роки.

Додамо, нещодавно Львівська ОВА замовила за 299 тисяч гривень подарункові набори з кондитерськими виробами, а також за 19 тисяч гривень придбала подарункові картхолдери та брелки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.