Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Аквапарк Пляж

google.maps

Понеділок, 27 листопада 2023, 13:12

Львівський аквапарк добудує на своєму пляжі паркінг та бізнесцентр

Аквапарк Пляж

Львівська міськрада планує дозволити власнику аквапарку "Пляж" добудувати багатоповерховий паркінг та бізнесцентр. 

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 22 листопада 2023 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали про надання розробки детального плану території ТзОВ "Комплекс водних видів спорту" земельної ділянки на вул. Княгині Ольга, 114, загальною площею 4,2 га.

"Дозволити розроблення детального плану території у районі                      вул. Наукової, вул. Княгині Ольги відповідно до державних будівельних та інших норм, стандартів і правил, генерального плану м. Львова та положень затвердженої містобудівної документації. Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території – товариство з обмеженою відповідальністю "Комплекс водних видів спорту" – йдеться у документі.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали зазначено, що на цій ділянці компанія планує збудувати багатоповерховий паркінг та бізнесцентр.

Після розроблення детального плану території у районі для врахування громадських інтересів повинні забезпечити проведення громадського обговорення.

 

Зазначимо, зараз за цією адресою знаходиться відомий у Львові аквапарк "Пляж", який належить депутату міської ради від ВО "Свобода" Андріяну Гутнику.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Комплекс водних видів спорту" зареєстроване у Львові понад 10 років тому і займається діяльністю фітнес-центрів. Власниками компанії є Крукеницький Володимир та Приходько Віра. Цікаво, що у Львові вже є раніше зареєстроване ще одне підприємство з назвою "Комплекс водних видів спорту". Це товариство, зареєстроване ще у 2002 році, а його адреса співпадає з ТзОВ "Комплекс водних видів спорту" – вул. Княгині Ольги, 114. Власниками є Андріян Гутник та Верлінська Анастасія.

Нагадаємо, у листопаді 2014 року Львівський господарський суд порушив процедуру банкрутства ПАТ "Комплекс водних видів спорту" (КВВС), підприємства, що управляє львівським аквапарком "Пляж". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.