Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Вівторок, 28 листопада 2023, 15:33

Цього року у Львові відремонтують 6 ліфтів за 7,5 мільйонів гривень

Львів

Загалом у черзі на ремонт заявлено 70 ліфтів у будинках Львова.

Про це сьогодні під час засідання Комісія міської інфраструктури, інженерного та житлового господарства Львівської міськради повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Орест Тимчишин.

Департамент житлового господарства та інфраструктури звернувся з проханням  погодити титульні списки на технічну експертизу, модернізацію, ремонт, заміну та диспетчеризацію ліфтів у будинках ОСББ та ЖБК м. Львова на загальну суму - 7 447 132,73 грн.

Як пояснив Орест Тимчишин йдеться про дофінансування на ремонт та заміну ліфтів, які повинні завершити до кінця цього року.

"В нас було передбачено тільки 6 мільйонів гривень, зараз з 6 ліфтів 4 виконані і вже прийняті в експлуатацію. Ми дофінансовуємо на вул.Любінську, 102, там капітальна заміна ліфта, великий обсяг будівельних робіт, бо це нікопольський ліфт і шахта така решітчаста і вона прогнила. Тому великий обсяг витрат йде саме на будівельні роботи. Плануємо його завершити до кінця цього року" – пояснив Орест Тимчишин.

Він також зазначив, що минулого року провели модернізацію, ремонт та заміну шести ліфтів, цього року також відремонтують ще шість ліфтів. Загалом у черзі на ремонт заявлено 70 ліфтів у будинках Львова.

Нагадаємо, цьогоріч понад 400 львів'ян застрягло у ліфтах через вимкнення електропостачання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.