Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб ЄС Львів

Прес-реліз,   Вівторок, 28 листопада 2023, 15:47

У Львові підписали декларацію про приєднання данського міста до ініціативи Unbroken Cities Network

Петро Адамик

У Львові підписали декларацію про приєднання міста Орхус до ініціативи Unbroken Cities Network, яку започаткували для розвитку реабілітації в Україні.

"Декларація стала реальним прикладом розвитку співпраці між нашими містами-побратимами, які об'єднані спільними цінностями та бажанням допомогти людям, які постраждали від війни" – розповідає голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міськраді Петро Адамик.

"Ми раді вітати у Львові делегацію муніципалітету Орхуса на чолі з мером Якобом Бундсгаардом, які є учасниками Першого форуму муніципального партнерства.

Під час зустрічі депутати Львова та Орхуса обмінялися досвідом та планами на майбутнє. Ми маємо чимало спільних інтересів та можемо взаємно надихати один одного.

Дякую нашим данським друзям за надзвичайно важливу допомогу під час війни та цінний досвід інноваційних проєктів, яким вони охоче діляться з нами" – прокоментував Петро Адамик.

Нагадаємо, що співпраця між Львовом та Орхусом розпочалася у квітні цього року, коли данське місто стало містом-побратимом Львова. Делегація депутатів Львівської міськради відвідала Орхус з робочим візитом, у межах якого ознайомилася з роботою Наглядових рад на муніципальних підприємствах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.