Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкоголь

esbu.gov.ua

Середа, 29 листопада 2023, 10:26

У 300 магазинах Львова продавали контрафактний алкоголь

алкоголь

Детективи виявили склад з підробкою коньяку та горілки відомих українських марок.

Про це повідомила пресслужба Бюро економічної безпеки України.

У Львівській області викрили схему незаконного виготовлення алкогольних напоїв у Тернополі. Контрафакт продавали через торгову мережу, що налічує понад 300 магазинів.

"Слідство встановило складські приміщення з горілкою та коньяком. Лікеро-горілчані вироби доставлялися до одного з підприємств Львова, яке розповсюджувало підроблені алкогольні напої через магазини роздрібної торгівлі"  – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків на складах у Тернополі детективи вилучили близько 61 тис. літрів рідини із запахом спирту та лінію для виготовлення алкоголю. 

Водночас на території підприємства у Львівській області правоохоронці вилучили понад 46 тис. літрів контрафактного алкоголю, металеві ємності, тару, резервуари, палети з етикетками, коробки для пакування алкогольних виробів та фінансово-господарські документи.

На вилучене майно, вартістю понад 26 млн грн, накладено арешт. 

Наразі тривають експертизи, проводиться  аналіз вилученої документації підприємства, встановлюється повне коло причетних до схеми осіб. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.