Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прибирання міста

П'ятниця, 1 грудня 2023, 11:40

На вулицях Львова снігоприбиральна техніка працює у дві зміни

прибирання міста

Вночі місто прибирало піскорозкидувачі, трактори, навантажувачі, грейдери, а зранку до робіт залучені тракторці та мотоблоки.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури вночі місто прибирало 70 одиниць комунальної техніки - це піскорозкидувачі, трактори, навантажувачі, грейдери. Зранку до робіт залучені тракторці та мотоблоки. Працює більше тисячі двірників.

"Вночі на вулицях Львова працювало 6 підмітальних машин, 31 піскорозкидувач, 5 навантажувачів, 27 тракторів та 1 грейдер. Протиожеледними засобами посипали дороги, мости, підйоми у всіх районах міста. Зокрема було використано 415 м3 піскосуміші та 113 м3 солі.Двірники також посипають протиожеледними засобами тротуари і місця зупинок громадського транспорту"  розповіли у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

У міськраді зазначили, що техніка працює в цілодобовому режимі, то зранку на прибирання виїхала денна зміна, зокрема менші тракторці, підмітальні машини. Працюють двірники.

Нагадаємо, цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова буде задіяно 137 одиниць комунальної та 66 одиниць приватної техніки. А також придбано 18 500 м3 протиожеледних матеріалів. Це і пісок, і сіль, і реагенти.

Вчора, на вулиці Львова виїхало майже 70 одиниць снігоприбиральної техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.