Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лампи

Вівторок, 5 грудня 2023, 15:05

Пенсіонери Львіщини зможуть додатково обміняти старі лампи на 5 LED-ламп

лампи

Від сьогодні за новою хвилею програми лампи доступні у всіх сільських відділеннях Укрпошти.    

Про це повідомила пресслужба Львівськох обласної військової адміністрації.

На засіданні Кабінету Міністрів України прийняли рішення впровадити для пенсіонерів додаткову можливість отримати по п’ять світлодіодних ламп безпосередньо у відділеннях поштового зв’язку АТ "Укрпошта".

Для того, щоб обміняти додаткові LED-лампи, пенсіонерам, які завітають у відділення, потрібно мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та дійсний номер телефону. Додаткові енергоощадні лампи пенсіонери зможуть обміняти безкоштовно, доки світлодіоди будуть в наявності. Скористатися програмою обміну та отримати додаткові 5 ламп енергозбереження можуть і ті пенсіонери, які раніше вже обмінювали лампочки. 

"Слід звернути увагу, що цього разу пенсіонерам не треба буде одразу нести старі лампи на обмін. Їх можна буде принести у відділення Укрпошти протягом місяця з моменту отримання п’яти додаткових світлодіодних ламп" – повідомляє начальник управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА Степан Рудницький.

В межах реалізації першої та другої фази програми громадяни та юридичні особи отримали більше ніж 21 млн світлодіодних ламп.

За перші пів року програми жителі Львівщини передали на утилізацію понад 1, 5 млн старих ламп розжарювання. 

Нагадаємо, у Львові замінять старі вуличні світильники на економні Led-лампи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.