Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лейла Мелесова-Вальчак і Роман Грицевич

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Четвер, 7 грудня 2023, 13:54

У Львові вшанували пам’ять полеглих Героїв

Лейла Мелесова-Вальчак і Роман Грицевич

Вчора з нагоди Дня Збройних Сил України на Личаківському кладовищі вшанували пам’ять полеглих Героїв.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Вчора, 6 грудня, з нагоди Дня Збройних Сил України на Личаківському кладовищі вшанували пам’ять полеглих Героїв. Рідні, близькі Героїв, ветерани та громадськість запалили лампадки та поклали квіти до могил загиблих.

Депутати фракції Європейська Солідарність долучилися до скорботних заходів.

"Всім серцем хочеться відзначати цей день зовсім іншим чином. Але сьогодення, на жаль, таке жорстоке, що свою свободу ми здобуваємо кров'ю! Низький уклін нашим Героям, шана і подяка Збройним силам України! Дякую хлопці, що оберігаєте нас на землі і з неба. ЗСУ – це наше все. З Вашим днем, хлопці та дівчата!" – написала в одній з соціальних мереж депутатка Лейла Мелесова-Вальчак.

"Вічна шана усім, хто загинув у боротьбі за Україну. Молімося за їхні душі, пам’ятаймо про їхнє земне життя, яке вони віддали за нас" – каже депутат Роман Грицевич.

"Ніколи не пробачимо окупанту смерті жодного українця! Дякуємо нашим дорогим захисникам. Ваша відданість та героїзм створюють міцний щит, який захищає нашу Батьківщину від будь-яких загроз. Україна пишається Вами. З Днем Збройних Сил України" – додав Грицевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.