Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

декларації про доходи

Понеділок, 11 грудня 2023, 11:50

НАЗК відкрило доступ до реєстру декларацій

декларації про доходи

Однак якщо у реєстрі немає декларації певної особи, то щодо неї до НАЗК надійшло подання про вилучення з публічного доступу.

Про це повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції – НАЗК на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 10 грудня, НАЗК відкрило доступ до державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

"Національне агентство з питань запобігання корупції виконало вимоги прийнятого ВРУ Закону № 3384-ІХ та забезпечило відкритий цілодобовий доступ до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, із врахуванням заходів безпеки... Якщо ви не знайшли у реєстрі декларацію певної особи, то це означає, що щодо неї до НАЗК надійшло подання про вилучення з публічного доступу" – наголосили у НАЗК.

Вилучення документів з публічної частини реєстру декларацій можливе і після його відкриття до завершення чи скасування воєнного стану в Україні, однак у такому разі певний час вони перебуватимуть у відкритому доступі.

У НАЗК додали, що повний публічний доступ до реєстру забезпечать після завершення чи скасування воєнного стану в Україні.

Нагадаємо, 20 вересня цього року Верховна Рада ухвалила виправлений закон про відновлення електронного декларування для депутатів та чиновників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.