Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 15 грудня 2023, 10:55

У Львові затвердили нову програму підтримки ветеранів війни

Львівська міськрада

У місті напрацювали нову комплексну програму підтримки ветеранів війни та родичів сімей загиблих захисників і захисниць України.

Вчора, 14 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили Комплексну програму підтримки ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України та деяких інших категорій осіб.

"За" проголосували 46 депутатів.

Згідно з документом, нова комплексна програма підтримки ветеранів війни, родичів сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України діятиме до 2026 року й включає низку напрямків: матеріальні виплати, соціально-психологічну допомогу, медичне лікування і відновлення, фінансові ваучери для розвитку бізнесу, допомогу у працевлаштуванні та навчанні, відпочинок і дозвілля.

На реалізацію цієї програми у 2024 році передбачили понад 480 млн грн.

"Програма включає 9 важливих напрямків, понад 60 заходів підтримки усіх категорій ветеранів війни, захисників і захисниць, їхніх сімей. Це фінансова і юридична підтримка, здоров’я, соціальний супровід, дозвілля, працевлаштування" – наголосила заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Ірина Кулинич. 

Нагадаємо, також вчора депутати Львівської міськради затвердили програму соціального захисту дітей, батьки яких загинули внаслідок ракетних ударів зі сторони країни-агресора РФ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.