Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

табличка

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 15 грудня 2023, 12:35

У Львівській МТГ всі зупинки громадського транспорту зроблять одного зразка

табличка

Йдеться про розміри, типові піктограми, стандарти шрифтів, кольорів, відступів та правила їх розміщення на табличках і дорожніх знаках.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львівській МТГ зупинки громадського транспорту ознаковуватимуть відповідно до стандарту. Напередодні виконком затвердив дизайн типової таблички з назвою зупинки громадського транспорту і відповідних дорожніх знаків. Йдеться про розміри, типові піктограми, стандарти шрифтів, кольорів, відступів та правила їх розміщення на табличках і дорожніх знаках

Як розповів керівник управління вуличної інфраструктури Львівської міськради Павло Сирватка, стандарт був розроблений раніше і на частині міських зупинок інформація розміщена вже у відповідному дизайні.

Це робили, як експеримент при оновленні інформації на зупинках громадського транспорту, а тепер поширять і на всю Львівську громаду.

"На розробку стандарту  бюджетні кошти не залучалися. Його для міста створив дизайнер Єгор Каліберда, який  є автором карти схеми руху електротранспорту, періодично її оновлює. Відповідно, і схема електротранспорту і стандарти виконанні в одному стилі" – пояснив Павло Сирватка.

Нагадаємо, у Львівській МТГ є 1102 зупинки громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.