Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 20 грудня 2023, 12:58

Депутати переглянуть схему планування території Львівщини

Львівська облрада

В області розпочинають роботу над внесенням змін до Схеми планування Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради. 

Комісія з питань розвитку місцевого самоврядування спільно з департаментом архітектури та розвитку містобудування Львівської ОВА розпочинають роботу над внесенням змін до Схеми планування території Львівської області.

"Напрацювання змін до Схеми планування території Львівської області, затвердженої у 2009 році, підтримують територіальні громади.

Як свідчить практика, процес підготовки таких змін достатньо тривалий. Тому, очевидно, що у 2024 році триватиме формування завдань виконавцям для розробки змін до Схеми планування території Львівської області. В оновленому документі максимально мають бути враховані та конкретизовані всі актуальні потреби області" – пояснив голова комісії Володимир Кирилич.

Комісія також проголосувала за низку пропозицій до проєкту рішення Львівської обласної ради "Про внесення змін до Схеми планування території Львівської області", який буде винесений на розгляд депутатського корпусу.

Як заявили в облраді, Схема планування території Львівської області – це містобудівна документація регіонального рівня, яка визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови, використання територій адміністративно-територіальних одиниць та їх окремих частин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.