Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

dpsu.gov.ua

Вівторок, 26 грудня 2023, 11:56

За добу з України виїхали понад 24 тисячі людей

пункт пропуску

За останню добу західний кордон України перетнули 56 тисяч людей, з них виїхали з країни 24 тисячі осіб.  

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Facebook.

За добу 25 грудня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 56 тисяч осіб та 11 тисяч транспортних засобів.
 
Зокрема з України минулої доби вибули 24 тисячі осіб. 14 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.
 
Також до України за минулу добу прослідували 32 тисячі осіб, 28 тисяч з них – громадяни України.
 
Крім цього, оформлено 56 вантажівок з гуманітарною допомогою.
 
 
За спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 23 особи – 3 з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще 20 було затримано поза визначеними пунктами перетину.
 
Крім того, на виїзд з країни не пропущено 4-х чоловіків, громадян України, оскільки прикордонники виявили ознаки підробки їхніх документів, які надають право на перетин кордону особам призовного віку. У діях чоловіків наявні ознаки правопорушень передбачених статтями 336, 358 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.