Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

stadion.lviv.ua

Четвер, 14 березня 2013, 16:47

Держава перестала фінансувати «Арену Львів»

Держава припинила фінансування утримання стадіону «Арена Львів» з початку поточного року, від так доходи від господарської діяльності стадіону не дозволяють покривати витрати на його утримання.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Про вирішення цієї проблеми сьогодні обговорили на засіданні на нараді під керівництвом начальника обласного управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Володимира Лавріна.

Зокрема на нараді підняли питання про стан справ  щодо завершення будівництва стадіону та введення його в експлуатацію у повному обсязі, а також проведення на стадіоні культурно – масових заходів у 2013 році. Окрім цього було розглянуто стан виконання плану дій  (дорожньої карти) з передислокації футбольного клубу «Карпати» на стадіон «Арена Львів».

Крім цього, ТОВ «Альткомкиївбуд» вимагає стягнути з Управління капітального будівництва Львівської міської ради 4,3 млн. грн. через курсові різниці, які виникли під час купівлі проекту будівництва стадіону «Арена-Львів».

Нагадаємо, що «Арена Львів» вміщає 34 915 глядачів. На стадіоні провели 3 матчі Євро 2012, а після цього планувалося регулярно організовувати концерти.

Львівський стадіон став третім найдорожчим стадіоном в історії України (після НСК «Олімпійський» та «Донбас-Арени»; кошторис львівської арени становить 2 945 млн. грн.)

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.