Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лікарня святого Луки ПершогоТМО Львова

Середа, 27 грудня 2023, 15:44

Львівські депутати погодили будівництво нового 6-поверхового хірургічного корпусу в лікарні на Навроцького

Лікарня святого Луки ПершогоТМО Львова

На вул. Навроцького, 25 збудують новий корпус на 300 ліжко-місць, а на вул. Мазепи облаштують зони для реабілітації протезованих пацієнтів.

Сьогодні, 27 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про  затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. В. Навроцького, 25 та надання КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" у постійне користування земельної ділянки на вул. В. Навроцького, 25 і земельної ділянки, обмеженої  вул. І. Миколайчука, вул. Гетьмана І. Мазепи, вул. Пилипа Орлика.

"За" проголосували 49 депутатів.

Згідно з цією ухвалою поділ земельної ділянки на вул. Навроцького, 25 здійснюється для того, щоб передати вільну від забудови земельну ділянку Першому територіальному медичному об'єднанню Львова для будівництва хірургічного корпусу. Новий об’єкт матиме шість поверхів та розрахований на 300 ліжко-місць. 

Йдеться про дялнку площею 2,1769 га, яку розділять на дві ділянки площею 0,3500 га та 1,8269 га.

"У зв'язку з збільшенням військової агресії російської федерації проти України збільшилася госпіталізація постраждалих осіб до комунального некомерційного підприємства "Львівське територіальне медичне об'єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги". З метою надання якісної медичної допомоги постраждалим на базі відокремленого підрозділу "Лікарня Святого Луки" виникла гостра необхідність у збільшенні ліжко-місць, а відповідно і площі"  – йдеться у пояснювальній записці.

Крім цього, згідно з ухвалою на земельній ділянці площею 2,5927 га обмежену вулицями І. Миколайчука, вул. Гетьмана І. Мазепи, вул. Пилипа Орлика облаштують теренкурні доріжки, спортивні майданчики, реабілітаційні зони для проведення повного циклу реабілітації протезованих пацієнтів.

Нагадаємо, наприкінці жовтня комісія охорони здоров’я і соціального захисту Львівської міської ради розглянула проект ухвали "Про надання управлінню земельних ресурсів дозволу на поділ земельної ділянки на вул. Навроцького, 25". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.