Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реєстр корупціонерів

Четвер, 28 грудня 2023, 15:52

Львівські корупціонери стали найпоряднішими корупціонерами в Україні

реєстр корупціонерів

Львівщина зайняла перше місце серед інших областей України у реєстрі корупціонерів НАЗК.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Станом на 28 грудня, починаючи з січня цього року, Львівська область займає перше місце за кількістю записів в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Зокрема, на Львівщині всього зареєстровано 246 записів, з них 217 – за судовими рішеннями. Ще 154 записи – за статтями Кримінального кодексу України.

Крім Львівщини, найбільше порушень зафіксували у Київській (219), Вінницькій (183), Сумській (161), Одеській (217) та Дніпропетровській (219) областях.

Всього в реєстрі існує 3062 записи, з них 1914 – за кримінальними правопорушеннями, 856 – за адміністративними правопорушеннями, 292 – за дисциплінарними правопорушеннями.

Зазначимо, з вересня НАЗК відновило доступ до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

"Реєстр корупціонерів" – це портал, де міститься інформація про всіх фізичних та юридичних осіб, які вчинили корупційні правопорушення. На ньому можна отримати довідку про наявність або відсутність відомостей про себе та про юридичну особу, до якої застосовано заходи за корупційне правопорушення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.