Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

ФБ Садового

П'ятниця, 29 грудня 2023, 10:18

На відновлення пошкоджених житлових будинків у Львові знадобиться більше місяця – Садовий

Львів

Зараз вирішують питання з мешкацями, які потребуватимуть переселення на час ремонтних робіт.

Про це повідомляє міський голова Львова Андрій Садовий у своєму відеозверненні.

Сьогодні, 29 грудня, під час масової атаки російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, внаслідок вибухової хвилі пошкоджено житлові будинки та навчальні заклади у Львові на вул. Хоткевича.

За його словами, серед 8 потерпілих через ранкову ракетну атаку на Львів, одна знаходиться у дуже важкому стані.

"Ситуація більш складна, ніж я думав з самого початку. Є дуже багато руйнувань. Тут фактично 10 житлових будинків зазнали руйнувань. Тут треба буде місяць, можливо і більше, щоб все привести до пуття" – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні близько 5:30 год Львівщину атакували безпілотники, які влучили у об'єкт критичної інфраструктури.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у Львові внаслідок ракетної атаки є один загиблий та ще троє постраждалих. Вибухова хвиля пошкодила житловий будинок та ліцей на вул.Хоткевича. У Львові вже 8 поранених через ранкову ракетну атаку, пошкоджено три школи та дитячий садок.

У Львові вибухова хвиля пошкодила 10 житлових будинків, три школи та дитячий садок. Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що комісія з надзвичайних ситуацій приймає рішення про повну компенсацію всіх втрат мешканцям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.